desires

desires

Filmen "Bröllopsfotografen" - jättebra!

RecensionerSkapad av desires mån, januari 04, 2010 09:32

Var på bio igår och såg Ulf Malmros dramakomedi (delvis självbiografiska sägs det) "Bröllopsfotografen". Både Kenth och jag tyckte den var jättebra - rolig, tragikomisk, väldigt underhållande! Bra skådespelare och perfekt i sin roll som försupen skådis var Kjell Bergqvist - speciellt kul tyckte jag var när han mycket träffsäkert kommenterade och beskrev överklassens egenheter. Även Johannes Brost var bra som överklass-Claes, samt förstås Tuva Novotny (överklasstjejen från Djursholm) och Björn Starrin som har huvudrollen som fotograf.
Gå och se den!!! (Tack syrran för rekommendationen!)

  • Kommentarer(1)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Anette mån, juni 17, 2013 19:34

Hej, vi var i Zadar nu första veckan i juni och bodde då in en av de lägenheter som rekommenderas här, http://www.apartmani-miodrag.com/

Vi bodde i lägenheten som låg längst upp i huset och egentligen anpassad för fyra personer men vår värd ordnade med extrabäddar så att vi väl kunde bo där alla sex. Lägenheten ligger bra till, med ca 15 minuters promenad både till strand och in till Gamla stan (om man tar genvägen med roddbåt vilket rekommenderas). Ett flertal restauranger finns i närheten om man inte vill ta sig in till Gamla stan. Bussförbindelser finns men vi utnyttjade inte det eftersom vi gärna promenerade eller tog taxi sena kvällar (lika billigt som buss). Vi blev väldigt väl omhändertagna av vår värd och kan rekommendera boendet (välordnad och väl utrustad) liksom Zadar som resemål. Trevlig stad, god mat, prisvärt, enkelt att med reguljära färjor ta sig ut till öarna utanför Zadar.