desires

desires

Kören "Sjung Nu"

Att sjunga i körSkapad av desires fre, mars 20, 2009 17:32

Blog Image

Foto: Körledarna Lasse Axelsson och Putte Nelsson

Jag har alltid gillat att sjunga - i min barn/ungdom var jag med i skolans körer, har t o m sjungit solo vid några tillfällen (skulle jag aldrig göra idag men då hade man inte vett att bli nervös ens... ) Så jag blev glad när jag hittade kören "Sjung Nu" som leds av Putte Nelsson (i "Så ska det låta") och Lasse Axelsson. Båda två är jättebra körledare, tokiga men väldigt energiska och lyckas med stor entusiasm leda oss rätt med skämt och galna kommentarer. En anledning att jag valde just denna kör är också att vi sjunger både visor, gospel, rock och pop. Varje termin avslutas med en konsert; denna termin i Konserthuset den 10 maj. Sanna Nielsen är en av gästartisterna.

  • Kommentarer(6)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av desires mån, maj 11, 2009 15:49

Tack Magnus o Kenth för positiva kommentarer! Det var verkligen skitkul igår! Är jätteglad att jag hittade denna kör. Bättre körledare än Putte o Lasse finns nog inte, de är båda så energiska och "galna" att all körträning blir så rolig. Jag får verkligen en energikick av detta så mentalt mår jag super idag!
(Vad gör det då att "fibron" protesterar med värk - inte så konstigt efter en hel dag i Konserthuset med körträning o 2 konserter.)

Skapad av Kenth mån, maj 11, 2009 11:42

Konserten som Sjung.Nu arrangerade igår var jätte häftig. Man fick ståpäls i vissa låtar. Lasse och Putte styrde den enormt stora kören perfekt.

Gästartister som Sanna Nielsen och Joshua Nelson gjorde föreställningen till en oförglömlig kväll men...........................den hårt tränade sångfågeln från Viksjö var bäst

Skapad av Svärsonen mån, maj 11, 2009 10:13

Hej Svärmor

Tack för en fantastisk konsert igår på konserthuset. Det var återigen en mäktig upplevelse att höra 1000 pers sjunga.

Kram Magnus

Skapad av Ann sön, maj 10, 2009 08:39

Lycka till idag hoppas det blir en fin tillställnig med mycket folk. Vi tänker på dig!smiley

KRAM

Skapad av Lisa tis, mars 31, 2009 12:16

Ja det ska bli kul att se er sjunga den 10 maj, övar på Empty room.

KRAM

Skapad av YvonneW fre, mars 20, 2009 19:07

Då kommer vi och lyssnar på digsmiley